Referenties

Referenties

Rebecca Sies, ActInc acteursbureau

Saniye heeft genoeg spelaanbod om de ander te laten handelen gekoppeld aan het leerdoel.

Vraagt concreet uit en vat daarin ook mooi samen wat ze gaat spelen Ze krijgt snel helder wat er nodig is om een goede oefening aan te bieden. Ze legt helder uit wat ze gaat doen.

Een opgewekte dame. Positieve houding. Straalt enthousiasme en vertrouwen uit en is erg toegankelijk in contact. Is bescheiden. Dit maakt haar toegankelijk en heeft een ondersteunende basis houding.

*

Ingeborg Leerkes, Buro In, Fuori, Buitenkokers en Veluwe Experts.,

Saniye werkt al jaren bij ons bureau als trainster voor trainingen en theaterworkshops voor Michellín, Google, UPC en verschillende onderwijsinstellingen.

De passie voor het trainersvak spat er bij haar vanaf en de gasten/deelnemers ‘voelen’ dat.

Zonder moeite neemt ze je mee in de workshop of training waarbij elke deelnemer zich veilig en gezien voelt. 

Erg fijne collega om mee samen te werken!

Buro In & Fuori

 

 

 

 

 

 

 

 


*
Ronald van den Hoff, trainer agressietrainingen bij Lidl, Horecabond, Hilton, Manhattan en Bilderberg hotels en Miss Etam via VMB Recherche.

Sinds 2007 heb ik vele trainingen met Saniye mogen uitvoeren. Zowel als trainingsacteur maar ook als trainer. Als trainingsactrice was Saniye vaak mijn tegenspeelster. Hierbij was en is het voor mij als acteur prettig om met haar elke gewenste situatie neer te kunnen zetten, waardoor het erg fijn en vetrouwd is om met Saniye te mogen samenwerken.

Toen ik daarnaast ook als trainer voor diverse agressietrainingen ben gaan werken heb ik Saniye geregeld gevraagd om de rollenspelen neer te zetten, volgens de leerdoelen behorend bij de training. Door een natuurlijk spel weet Saniye dit telkens weer te realiseren. Zeker de overeenkomsten tussen de werkelijkheid en het neergezette spel van Saniye wordt dan ook door de cursisten vaak benoemd. Diverse keren is het dan ook voorgevallen dat de cursist, door het spel van Saniye, geheel vergeet dat hij/zij mee doet aan een rollenspel. Ook zijn er diverse observanten tijdens een rollenspel die zelf ook een bepaalde emotie voelen opkomen, hoewel ze zelf niet meededen aan het rollenspel. Saniye weet dan ook op een natuurlijke wijze de cursisten mee te trekken in het rollenspel. Als trainer is het dan ook prettig om te weten dat ik met Saniye mag en kan samenwerken in de training. In haar spel weet ze dan ook de cursist een spiegel voor te houden, waarmee ze de cursist in de nabespreking dan ook weer perfect weet te confronteren. Qua agressie weet Saniye het rustig aan op te bouwen tot een maximum behorend bij de grenzen van de cursist. Zodat de cursisten in een veilige setting zijn/haar grenzen leert kennen en tevens leert om te gaan met agressieve personen. Daarnaast weet Saniye het positieve gedrag van de cursist ook weer op juiste en natuurlijke wijze te belonen door haar gedrag aan te passen. Een kleine aanwijzing is voor Saniye genoeg om de rol naar wens neer te zetten.

In haar feedback weet Saniye wat ze wil zeggen en weet ze het op zo’n manier te brengen zodat de cursist zich niet aangevallen voelt, maar het juist als een leermoment ervaart. Waardoor de overige cursisten met vertrouwen weer aan het volgende rollenspel willen deelnemen.

Kortom, als trainer doe ik graag een beroep op Saniye. Daarnaast heb ik er alle vertrouwen in om Saniye “op pad te sturen” voor externe trainingsburo’s welke bij mij diverse trainingsacteurs inhuren.

*

 

Jo Huisinga,
Trainer Pluryn

Zet makkelijk uiteenlopende emoties neer
Laat zich goed doseren in intensiteit van emotie
Zet snel iets neer met korte instructies
Kan scenes goed exact opnieuw spelen, of met geïnstrueerde variatie

Ze kan goed teruggeven vanuit gevoel
Kan de feedback nauwkeurig en herkenbaar beschrijven
Is positief en respectvol naar cursisten
Is duidelijk en ondersteunend wanneer ze verbeterpunten aangeeft

Punctueel en serieus
Hartelijk en vol humor
Stemt goed af
Dienstverlenend en gericht op optimaal resultaat

*

Michael Karman,
Trainer Buro MK&

Geloofwaardig spel
Herkenbaar gedrag
Maakt theorie levend
Interactieve feedback
Sterk in de menskant

Faciliteert deelnemers
 Nodigt uit om mee aan de slag te gaan
 Zonder oordeel
Steunend afwisselend met confronteren
Denkt mee en neemt initiatief