Spel met impact

Lach, verwonder, inspireer, leer, ontspan.

Theater is een krachtig middel dat uw boodschap impact geeft. Of u theater nu inzet voor uw bedrijfsevenement, onderwijsorganisatie of workshop. Theater creëert een ontspannen, luchtig moment. Maar theater biedt ook stof tot nadenken. Saniye maakt voorstellingen en theateracts op maat, desgewenst omlijst met muziek en zang.

Educatief theater

Onderwijs gaat Saniye aan het hart. Ze zet haar talenten regelmatig in als trainingsactrice voor workshops en trainingen voor de zakelijke markt.

Saniye staat dan ook het hele jaar door op de planken met eigen geregisseerde voorstellingen gericht op jeugd en onderwijs. Meer dan tien jaar heeft ze met Rosanne van Herksen Theatergroep Smoesjes! gevormd, waarmee zij optraden met kinderboekenvoorstellingen door het land. De groep bestaat niet meer maar voorstellingen spelen doet Saniye natuurlijk nog steeds.

Theatergroep Smoesjes! Ism Rosanne van Herksen 2007-2019

In opdracht van een basisschool heeft Saniye in samenwerking met Susanne Hurenkamp de knusse interactieve kleutervoorstelling Kabouter Bakouter ontwikkeld, waarbij thema's aan bod komen als: anders zijn, eenzaamheid, op zoek gaan naar wie je bent en bij wie je hoort, vriendschap, (voor-)lezen en feest. De voorstelling is een succes gebleken en speelt komend jaar voor het CultuurWijzer en op het idyllische Sprookjesfestival Drenthe.

Daarnaast heeft Saniye samenwerkingen met partijen als Politie Nederland. Saniye ontwikkelt voorstellingen voor het voortgezet onderwijs, gericht op jongeren en ouders. Ze schrijft en regisseert educatief forumtheater gericht op jongeren die een steuntje in de rug/zetje in de juiste richting kunnen gebruiken. Een verhaal dat op pauze gedrukt kan worden en van uitkomst kan veranderen. Een interactief theaterstuk, waarin het publiek de afstandsbediening heeft. Educatief, met een gezonde dosis humor.

Theatermaker en actrice

 

U wilt net even iets extra’s aan uw evenement toevoegen. Een knipoog naar het thema. Een kleine opschudding. Een lach op het gezicht. Of u nu een voorstelling voor jubileum op school, afscheid van een directeur of feestelijke opening van een nieuwe balie op uw kantoor wenst, of u zoekt een ludieke invulling passend bij maatschappelijke en educatieve thema’s. Saniye denkt mee over vorm en inhoud en brengt dit tot uitvoering. Door haar ervaring als trainingsactrice en haar opleiding tot dramadocent maakt Saniye een theatervoorstelling die aansluit bij uw event. Een beleving die mensen bijblijft, waardoor uw boodschap nóg beter beklijft.

Theater voor uw evenement

Geef uw bedrijfsevenement, workshop of feest extra cachet en voeg theater toe aan uw programma. Zet een theateract in als ijsbreker, opwarmertje voor uw publiek of voor een moment voor interactie en persoonlijk contact met uw gasten.

Boutique Positive

 

Met het meest positieve ontvangstcomité wat u ooit zult tegenkomen, worden mensen persoonlijk in het zonnetje gezet. Boutique Positive is de nieuwste ludieke muzikale welkomstact, waarbij de gast in de positiviteitscabine getransformeerd wordt tot een positiever mens en voorbereid is op uw feest of congres. Boutique Positive is op en top enthousiasme en hartelijkheid voor bij elke gelegenheid! Of voelt u meer voor een Positiviteitsflits waarbij we actief de mensen in het zonnetje zetten met een bijpassend lied? Klik op info

Dagvoorzitter en presentatrice

Saniye is een betrokken dagvoorzitter en presentatrice die adequaat reageert op situaties die spelen op dat moment. Met haar scherpe waarneming en improvisatievermogen speelt Saniye doeltreffend in op thema en publiek. Ze verdiept zich in achtergrond, cultuur en doelstellingen van de dag. Stevige onderwerpen benadert ze met een luchtige en energieke inslag. Saniye stelt vragen met lef en humor. Een frisse verschijning voor zowel op beeld als op het podium.