E ancora una volta è stata una festa con Robin & Saniye

Wat was het weer Festa!!
Ons optreden met coverduo #RobinenSaniye in hotel Vael in de Italiaanse Dolomieten! De Skigroep uit Zoetermeer en omstreken trok voor de 30e (!!) weer de skipistes van de Sellaronda op.
Wat een geluk dat wij weer mee mochten!

Voor de vierde keer sinds 2014 gingen we mee als entertainment voor de befaamde feestavond in de hotelbar bij Bettina en haar zoon.

Een week van lachen, proosten, spelletjes, schnaps, skiën, culinair genieten, dansen en lekker zingen met elkaar! Met als hoogtepunt wat ons betreft: de mythische feestavond met dit maal als thema ‘incognito’.
Robin en ik waren bijna identiek aan de Blues Brothers met de alom bekende “Everybody needs somebody” als spetterend beginnummer! Onder een enorm lawaai van helicopters, sirenes en botsende auto’s uit de speakers kwamen we met veel bombarie op. We speelden 4 uur non-stop onze dansnummers voor de incognito uitgedoste massa (het duurde lang voordat we de bewegende types herkenden, zo goed verkleed was iedereen). Het werd een lange nacht, of korte als je bedenkt dat we ‘s ochtends weer vroeg op de piste stonden:)
Een topafsluiting van een topweek. Christiaan Goedkoop heeft het tot in de puntjes fantastisch georganiseerd, we hebben genoten!

Robin & Saniye als Blues Brothers in hotel Vael Dolomieten Italië maart 2024
De dertigste editie was onwijs geslaagd.

 

En toen waren we al weer thuis. Gelukkig staan er weer mooie werkopdrachten op ons te wachten. Robin in de trainingen binnen Pluryn en in zijn vak fotografie (robinvanderspekgotografie.nl) en ik de komende dagen als trainingsactrice bij verschillende Gemeenten van oa Gieten, Scherpenzeel en Nieuwkoop. Zo vallen we weer gauw in onze mooie dagelijkse bezigheden en is de Italiaanse zon alweer bijna van onze gezichten af.

De muziek zingt gelukkig nog lekker na. Met oa onze optredens met de Pasen bij café Het Oude Huis en bij SOAP. Zien we je daar of bij een van de overige optredens komend seizoen?
Optredens Robin & Saniye