Van een bruiloft komt een bruiloft. Met livemuziek:)

Wat een filmische dag gisteren op een fantastisch Weddingfestival in de Ooijpolder! Het bruidspaar zag er prachtig uit, beide zo mooi stijlvol gekleed, begeleid door een brede grijns die er niet meer vanaf ging! De lucht boven het festivalveld kleurde precies op het juiste moment hemelsblauw en de gasten hadden duidelijk zin in een feest! Alle woorden van de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand waren goed gekozen en de eigen Geloften van het paar treffend voor hun liefde. Een plaatje!

Van een bruiloft komt een bruiloft, dat werd wel weer bevestigd. Deze aanvraag kwam nav een huwelijksceremonie vorig jaar zomer waarbij we ook liedjes zongen tijdens de officiële voltrekking en tijdens het feest in de avond.

 

 


Voor ons een hele mooie middag om te mogen optreden als coverduo Robin en Saniye. Eerst speelden we ons bekende repertoire staand op een Boheems verhoogd podium, als welkom aan de arriverende gasten, op het festivalveld en later tijdens de ceremonie namen we plaats op de eerste rang van het liefdestafereel waar we vier  ijkmomenten onderstreepten met muziek.

We voelden ons vereerd om tijdens zo’n belangrijk moment in hun leven de speciaal door het bruidspaar gekozen liedjes te mogen brengen.

We kenden de aangevraagde muziek van te voren niet, die moesten we instuderen. Met plezier voegen we er nu twee van de set toe aan ons repertoire : One Life van James Bay en A Thousand Years van Christina Perri en Steve Kazaa. Voor de volgende bruiloft:)