Vocaal instrument

Stemactrice

Op jonge leeftijd wist Saniye met haar stem al de juiste snaar te raken. Inspreken voice-overAls veertienjarig meisje sprak Saniye haar eerste teksten in als voice-over en stemactrice voor hoofdrollen in tekenfilms van Golden Star (studio Jaap Schouten Eennes), die als videobanden te koop waren bij Blokker.

Met haar achtergrond als actrice weet Saniye als Stemactrice voice-overgeen ander haar stem als instrument in te zetten voor bedrijfsfilms, documentaires, commercials, e-Learning en explanimations.

Saniye is aangesloten bij Stemmenbank.nl en werkt nauw samen met Bureau Max en NLS Music geluidsproducties en studio.

 

 

Saniye’s stem is:

  • Prettig om naar te luisteren;
  • Zonder accent of dialect;
  • In te zetten voor vele typetjes met of zonder accent;
  • Goed te regisseren.

Saniye heeft tekstinzicht en spreekt teksten efficiënt en gemakkelijk in.

Klik hier voor Saniye's werkervaringen en geluidsfragmenten

 

Werkervaring Saniye Stemopdrachten

 

 

 

Zangeres

 


Coverduo Robin & Saniye

Van kleine liefdesliedjes tot feestknallers. Saniye vormt als sinds 1996 een coverzangduo met levenspartner Robin van der Spek. Onder de naam Robin & Saniye luisteren zij corporate events, borrels, openingen en bruiloftspartijen op met hedendaagse popcovers en bekende oldies. Alles wat zij nodig hebben is een gitaar en hun stemmen en het feest is aan! En leent het type feest zich ervoor, bouwen zij het net zo gemakkelijk op tot een dansfeest met orkestbanden voor wat steviger repertoire.

Coverduo Robin & Saniye agenda 2024Agenda Robin & Saniye 2024  

Agenda Robin & Saniye 2023

Agenda Robin & Saniye 2022


Creatieve projecten met muziek

United Sisters
Met damesgroep United Sisters treedt Saniye regelmatig als leadzangeres op met jaren 4o liedjes van Andrews Sisters en Vera Lynn en Golden Oldies disco classics. Menig Veteraan uit binnen en buitenland brengen zij tijdens zo'n concert heel eventjes terug naar vervlogen tijden. Met name in 2020 in het kader van 75 jaar bevrijding staan zij -dikwijls onder muzikale begeleiding van Bigband Calypso- op grote bevrijdingsfestivals te zingen.

 

Alex Willemse over 25 jaar coverduo Robin&Saniye:

“ Een jonge jongen met gitaar, een guitig hoofd en een warme stem, met zijn vriendinnetje met een spontaan breed lachend en open gezicht, enthousiast en een dijk van een stem! Zo zag ik ze voor het eerst in 1996 in een cafe. Bij Robin en Saniye valt op dat ze in staat zijn met enkel de begeleiding van een gitaar de mensen en de zaal kunnen vullen met heldere klanken. Zo kijk ik op ze terug en vaak daarna heb ik ze nog geboekt en bezocht bij latere optredens”