Vocaal instrument

Stemactrice

Op jonge leeftijd weet Saniye met haar stem al de juiste snaar te raken. Als veertienjarig meisje sprak Saniye haar eerste teksten in als voice-over voor hoofdrollen in tekenfilms van Golden Star (studio Jaap Schouten).

Met haar achtergrond als actrice weet Saniye als geen ander haar stem als instrument in te zetten voor bedrijfsfilms, documentaires, commercials, E-learning en explanimations. Saniye is aangesloten bij Stemmenbank en werkt nauw samen met NLS Music geluidsproducties en studio.

Saniye’s stem is:

  • Prettig om naar te luisteren;
  • Zonder accent of dialect;
  • In te zetten voor vele typetjes met of zonder accent;
  • Goed te regisseren.

Saniye heeft tekstinzicht en spreekt teksten efficiënt en gemakkelijk in.

Zangeres

Van kleine liefdesliedjes tot feestknallers. Saniye vormt als sinds 1996 een coverzangduo met levenspartner Robin van der Spek. Onder de naam Robin&Saniye luisteren zij corporate events, borrels, openingen en bruiloftspartijen op met hedendaagse popcovers en bekende oldies. Alles wat zij nodig hebben is een gitaar en hun stemmen en het feest is aan!

Alex Willemse over coverduo Robin&Saniye:

“ Een jonge jongen met gitaar, een guitig hoofd en een warme stem, met zijn vriendinnetje met een spontaan breed lachend en open gezicht, enthousiast en een dijk van een stem! Bij Robin en Saniye valt op dat ze in staat zijn met enkel de begeleiding van een gitaar de mensen en de zaal kunnen vullen met heldere klanken.”