Over Saniye

Raak vermaak

U wilt anders.
Anders werken, een andere visie op vraagstukken die u en uw team bezighouden, een andere stem voor uw documentaire, een andere vorm van verbinden en communiceren, een andere en humoristische insteek van theater voor jongeren.

U wilt beter.
Beter scoren op klantvriendelijkheid, een betere samenwerking binnen uw team, een betere en luchtige aanpak om maatschappelijke kwesties op de kaart te zetten.

Los wat vastzit

Saniye Zweers maakt als trainingsactrice, theatermaker en met haar stem los wat vastzit. Ze zet spel en theater in om een spiegel voor te houden, te laten ontdekken en te vermaken. Saniye zoekt de uitdaging, reflecteert en schudt de boel flink op. Daarbij is humor haar hoogste goed. Saniye kruipt moeiteloos in de huid van elk personage, waardoor haar toeschouwers en deelnemers van dichtbij ervarend leren en beleven.

100% Saniye

100% Saniye

Is in elke rol 100% zichzelf. Saniye is een levensgenieter pur sang. En dat deelt ze graag met jong en oud! Met een diploma dramadocent op zak, zet Saniye zich al jaren als freelancer in om vraagstukken op de werkvloer in een ander daglicht te plaatsen. Saniye werkt samen met bedrijfscoaches, trainers en theatermakers. Naast haar werk als trainer is Saniye onderdeel van Theatergroep Smoesjes!, waarmee ze kindervoorstellingen door het hele land speelt. Saniye is ervaren stemacteur en zingt regelmatig op bruiloften en feestelijke gelegenheden met levenspartner Robin van der Spek.

Kijk hier voor werkervaring in training, theater en stem.