Boutique Positive

Muzikale welkomstact Boutique Positive
Laat je transformeren tot optimistische sferen

Boutique Positive

Transformatiecabine
Uw gasten verdienen het toch om eens flink in het zonnetje gezet te worden? Met pakkende liedteksten als “Love is all, beleef het hier, lach en heb lol” en “Een lach maakt alles veel beter, het beste dat je ooit hebt bezeten, daarom geven wij je advies, dat je de liefde verkiest!” slaan Josie en Saniye je een warme mantel der liefde om.
Met hun breedste glimlach en aanstekelijke energie transformeren Josie en Saniye uw gasten naar positievelingen van de bovenste plank! De gasten worden uitgenodigd plaats te nemen in een transformatiecabine waarbij zij worden overladen met positiviteit! In een inspirerende vrolijke theateract vol optimistische liedjes, hartelijk bedoelde instructies (hoe de zware last des levens van je af te schudden), en een welgemeende glimlach, weten zij de mensen bij binnenkomst direct een goed gevoel te geven. Een optimaal ‘feel-good’-ontvangstcomité waarin écht contact centraal staat!!

Positiviteitsflits!
Voor een stoot energie op je feest!

“Smile you’re on Candid Camera!”, “Vakantieman Gezellig he?!” zo begonnen de bekende tv programma’s vroeger vaak. En dan werden wildvreemden naar hun diepste wensen voor de toekomst gevraagd en ontstonden de mooiste gesprekken. In deze Positiviteitsflits krijgen mensen een podium om zich uit te spreken over het functioneren van hun collega, over het Nieuwe Werken en over de Koffiehaalfrequentie op de afdeling. En als toetje mogen de gasten de groeten doen aan de mensen thuis.  Zo hoeft niemand zich verloren te voelen aan het begin van een event, kunnen mensen aangespoord worden nieuwe contacten op te doen en wordt er een positieve, ongedwongen sfeer gezet.

Praktische informatie
De Boutique Positive bestaat uit twee acts die gecombineerd kunnen worden. De eerste is de Transformatiecabine waarbij de gasten op de rode loper ontvangen worden en door een poort uw feest binnentreden. Een statische plek betreft het dus.
En de tweede optie is de Positiviteitsflits waarbij we een houten tv-frame meenemen waarmee we de gasten aanspreken als waren zij live op tv, waar zij hun diepste geheimen met ons delen. De laatste optie betreft een rondlopende act.

Beide met muzieksysteem (al dan niet mobiel) die we zelf meebrengen en bij voorkeur in te zetten als ontvangstact om de gasten te verwelkomen op uw feestlocatie. De boeking betreft een duur van maximaal 1,5 a 2 uur.

 

 

 

Wij hopen op een leuke samenwerking! Voor vragen, bel of mail gerust!
Met alle positiviteit!

 

Groet Josie en Saniye
Volg ons op Facebook 
Blog over Boutique Positive 2019