Nazomeren met veel leuke opdrachten!

Heerlijk dit zonnetje! Zo mag het voor mij voorlopig blijven!
Dat hele hete zoals we het op de fiets in Rome beleefd hebben begin augustus -Robin, Sizz en ik- zo hoeft het nou ook niet per se, haha, dan doe je meteen ook niks opbouwends meer. Maar lekker nu als je thuis komt die lange broek uit en buiten zwemmen op je vrije dag, en van de andere kant wel goed kunnen slapen zonder dat de ventilator overuren draait. Heerlijk!

En dan nog de leuke opdrachten die geboekt staan voor mij de komende weken als trainingsactrice: Thuisin Wonen met klantvriendelijke verkooptrainingen, lastige gesprekken bij VECO BV Eerbeek, het tot leven brengen van de Roos van Leary in Zandvoort bij zorginstelling Nieuw Unicum, Jeugdbeschermers het vuur aan de schenen leggen tijdens de training complexe echtscheidingen staan op het program. En dan de livemuziek met Robin & Saniye op diverse huwelijken, tuinfeesten, openingen en afsluitingen en herdenkingen. Heerlijkheid!

Wat een feest was het bruiloftsfestival in STOOM/De Vlijt Apeldoorn afgelopen vrijdagavond. Het bruidspaar ging niet voor het handen
schudden maar keihard voor het feest! En wat deden ze dat met volle overtuiging, wauw! Een dikke jamsessie met optredens van de bruidegom, een oesterbar, Franse chansons, ijscokar, foodtruck, fotobooth.
Ennnn mijn knusse Boutique Positive waarin ik de gasten op persoonlijke wijze welkom heette. De mensen konden zich iets over zichzelf en het bruidspaar vertellen en dan maakte ik een liedje op maat om de positieve vibe te onderstrepen! Nou positief werd het hoorrrr! Zou toch heerlijk zijn om dat weer vaker te mogen doen!

Ik prijs me ook rijk met de vaste uren die ik bij de Geen-spoed-wel-Politie-telefoon maak sinds 2020. De stroom aan meldingen die me de hele dag verrassen, de vele verschillende mensentypes die ik te woord sta, de ontelbare casussen die nog ik zelf niet had kunnen verzinnen en bovenal het daadwerkelijk mensen gerust stellen en hóren in de eerste opvang aan de telefoon! Ik zit er helemaal op mijn plek, een heerlijke baan!

Nazomeren heeft vaak iets melancholisch voor mij, afscheid nemen van de lange warme dagen. Dit jaar geniet ik!! Jullie ook?

Zien we jullie op een van onze openbare live optredens Coverduo Robin & Saniye:
* 10 sept Brasserie terras Camping de Koekamp Epe afsluiting seizoen 13-16 uur
* 25 nov Crematorium Dieren Avond van het Licht tijden nog niet bekend
* 04 dec cafe NOVA Marktstraat Apeldoorn opening expositie 16-19 uur