Mooi overzicht van opdrachtgevers trainingsacteerwerk van 15 jaar!

Af en toe moet je ook terugkijken om te beseffen wat je hebt (bereikt).

Omdat ik als ZZP’er altijd op zoek blijf naar leuke, mooie, fijne opdrachten, moet ik mezelf wel in de kijker spelen natuurlijk!

Gedurende mijn loopbaan kijk ik veel vooruit naar waar nog kansen liggen. Af en toe kijk ik ook terug, en best met gepaste trots. Zo was ik voor mezelf op een rijtje aan het zetten welke opdrachtgevers ik heb (gehad) in de loop der 15 jaren als trainingsactrice/co-trainer/trainer -waarvan 11,5 jaar als ZZP’er). Dat is een mooie lijst geworden. Bij deze bedrijven ben ik vaker dan één keer aan het werk geweest!

Volgend jaar hoop ik er nog zo’n lijstje aan toe te voegen:) Met grote dank onder andere aan trainer Michael Karman van Buro MK& met wie ik graag en veel op pad ga door het hele land, naar de meest uiteenlopende en mooie werkplekken!

Mijn werkervaringen op een rij: CV