Over de luidsprekers van WK baanwielrennen schalt mijn stem!

Zo leuk! Door Niels Verhoek van de NLS Music studio werd ik gevraagd of ik de stem wilde inspreken ter aanmoediging van de atleten van het Wereld Kampioenschap Baanwielrennen, dat dit jaar in Nederland gehouden wordt. Ja natuurlijk! Niels vraagt me vaker voor inspreekwerk, als stemactrice en dan is dit extra leuk omdat het over zoiets belangrijks van mijn eigen stadje gaat!

Vandaag heeft de eerste Nederlander al de eerste plek behaald, en wel op de houten steile wand van Omnisport Apeldoorn! “Wild snelt naar goud op scratch bij WK Baanwielrennen” stond te lezen op Nu.nl. Deze week heb ik met mijn gezin een training bijgewoond en kunnen zien hoe Japan, Australië, China, Ierland, Italië, België en Nederland aan het proefdraaien waren op de houten helling. Gave sport! Ik had het al eens eerder gezien: indrukwekkend hoe de renners in no-time van 0 naar 40 km per uur opschakelen! Hoe ze voorbij flitsen aan het publiek, hoe ze elkaar rakelings inhalen op zo’n schuine wand! Niet geheel ongevaarlijk! We keken vanaf de tribune toe hoe een dame van het Belgische team onderuit ging (nee geen Belgenmop:) ! ) en weer opkrabbelde om haar weg fanatiek te vervolgen.

Ik ben trots dat ik  Gemeente Apeldoorn magt representeren met mijn stem om alle sporters van de wereld (!) veel succes te wensen! Mijn stem schalt vrolijk over de luidsprekers! Een warm welkom waar ik achter sta want hoe gaaf is het dat ons kleine fijne landje weer zo’n evenement van formaat mag hosten! Hup Holland Hup!

https://www.wkbaanapeldoorn.nl