Livemuziek Robin & Saniye als Donkere Dagen Offensief

Zie je jezelf alweer met zeiknatte jas de kroeg binnenkomen, geen hand voor ogen kunnen zien vanwege je beslagen bril, op zoek naar een plekje aan de bar om een opwarmertje te bestellen? En dan instant blij zijn dat je het herfstweer getrotseerd hebt!

Lekker knus aan een rood wijntje, genietend van livemuziek, terwijl buiten de regen tegen de ramen striemt. Lekker ouderwets gezellig! Das ook wel weer fijn toch?!

Het weer kan ik niet voorspellen natuurlijk. Of ik je daadwerkelijk een nat pak kan beloven bij je entree?, geen idee. Maar een opbeurend muziekje kunnen wij je geven!!

Valencia Deventer pretendeert je in Spaanse sferen te brengen, en daar gaan wij graag in mee! Op zondagmiddag 6 november spelen we met coverduo Robin & Saniye ons akoestische repertoire en we hopen jou daar te zien! Hasta la Valencia!

Iets minder zuidelijk gelegen dan Spanje kun je ons zien in ‘s Hertogenbosch bij CityStore Piet Zoomers op 26 november, met als mooie bijkomstigheid dat je er alvast je december outfit kunt scoren!

Minder vrolijk is het optreden op het strooiveldje van Crematorium Dieren tijdens de Avond van het Licht. Dit is de derde keer dat we hier de muziek mogen verzorgen. Een prachtige avond waarbij herinnering en troost centraal staan. Op 25 november 18.00-20.00 uur. 

En iets verderop in je agenda kun je bijschrijven dat we zondag 4 december in Apeldoorn spelen tijdens een opening van een kunstexpositie in café Nova aan het Marktplein (naast de Flierefluiter)!

Zien wij je ergens verschijnen komende weken? Wij zorgen voor een warm gevoel!!:)

 

Agenda Robin & Saniye