Happy New Year! Happy New Website! en andere redenen tot vieren!

Ik heb namelijk twee zaken te vieren! Deze maand ben ik 10 jaar freelancer. Begin januari is het 10 jaar geleden dat ik de KVK binnenstapte om te registreren als trainingsactrice, actrice, theatermaker en zangeres. En iets later dit jaar vieren Rosanne Kuijpers-van Herksen ons 10-jarig bestaan van Theatergroep Smoesjes! Over de jubileumplannen van Smoesjes! Later meer, in een blog natuurlijk:)

Een nieuwe website!
Nog iets om te vieren, zo aan het begin van het nieuwe jaar!
Al een poosje vond ik het tijd voor een nieuwe website. De vorige ging al meer dan 8 jaar mee en was gedateerd. Ik hikte er ietwat tegenaan. Ik kan namelijk een heleboel moois verzinnen, maar technische zaken tot uitvoering brengen is een ander verhaal. Bij Internetburo Max uitte ik mijn wensen. En zo zijn we gaan plussen tot een mooi en complete weergave van wat ik doe op werkgebied: fris, overzichtelijk, en up to date. Mathijs Schel is de WordPress-hero.  Mijn eigen hubby-to-be Robin van der Spek maakte uiteraard de foto’s en Dimmen van Otterloo (D&R Fotografie) schetste de graphics!

Toen moest de inhoud nog kloppen. Hoe fijn is het als er goed naar je geluisterd wordt en het hele verhaal professioneel op papier komt: Kim Steenbergen kan dat! Zij verzorgde de teksten!

Met een heuse blogpagina aan mijn website gekoppeld, ga ik regelmatig op papier zetten hoe ik tegen mijn werk aankijk en wat me bezighoudt. Dus… wordt vervolgd! Volg jij mij dan?

Een nieuw jaar!