Doldwaze dagen in de Dolomieten komen er weer aan! Shoop Shoop & Whoop Whoop!

Oeoeoeoe leueueuekkk!!

Robin en ik gaan weer optreden in een hotel in Italië! De Skigroep uit Zoetermeer en omstreken (inmiddels gewoon vrienden vanuit het hele land, maar oorspronkelijk een vaste prik van een bedrijfsuitje wat het al 25 jaar volhoudt met gezellige mensen) trekt weer de Italiaanse bergen in!!
Wat een geluk dat wij weer mee mogen! Robin en ik gaan voor de skiërs optreden, net zoals we dat in 2013 en in 2019 deden! De eerste keer sprongen we als verrassing te voorschijn en bleken wij die langverwachte muzikanten onder de schuilnaam “de Ronaldidino’s” te zijn.  5 dagen lang bevonden we ons als wolven in skikleren tussen de kudde die ons gastvrij in de groep opnam. Met gitaar en vette grijns kwamen we te voorschijn en de Bonte Avond ging van start!
Wat een feest was dat!
In 2019 deden we dat dunnetjes over. Het verrassingselement kon wederom goed slagen doordat we met eigen vervoer aan kwamen rijden vanaf onze andere skivrienden met wie we al 5 dagen in Oostenrijk hadden vertoefd. De berg moest eerst ontruimd worden wegens flinke storm waardoor het des te lastiger bleek ons te verbergen op de piste toen we sommige bekende gezichten al hadden zien langs roetsjen. Wat een lol om die verbaasde koppen te zien!!

Anno 2023, een compleet Coronatijdperk verder, zijn we dankbaar dat we weer mee mogen met deze leuke vriendengroep! Robin en ik hebben weer zo’n zin in een week met hun lachen en dansen en -niet te vergeten, haha- wintersporten! De Apres ski is legendarisch en de mensen zijn fijn.

Doldwaze Dolomitiski groep!

Lekkah danson!!

Wat niet iedereen van ons weet is dat wij als coverduo Robin & Saniye ook een uitgebreid programma hebben van wat meer danskaliber. We laten orkestbanden (karaokebanden) meelopen waar we live op zingen en gitaarspelen. Voorgrond muziek met nummers van onder andere Coldplay, Adele, Tina Turner, Bruno Mars, ABBA, Anouk, Anita Meijer, Marco Borsato, etc. etc.

Dit gebruik maken van backing tracks voor meer liveband-gevoel is in 2008 begonnen toen we gevraagd werden om tijdens de Feestdagen voor Nederlanders te spelen in skigebied Willingen-Winterberg. Met alleen onze akoestische luisterliedjes zouden we niet de boel kunnen opzwepen. Daarmee is ons repertoire uitgebreider geworden en wordt er lekker gedanst als dat de wens is.

Het repertoire is ook nu wel een dingetje. Omdat we niet willen blijven hangen bij ons oude repertoire, hebben we er wat op aangevuld, iets wat onze Zoetermeerse vrienden vast leuk zullen vinden:
Promise you Made – Cock Robin
Faith –  George Michael
Don’t you Forget about me – Simple Minds
Black Velvet – Alannah Myles
I’m outta Love – Anastacia
Love is a Battlefield – Pat Benatar
Sunday Bloody Sunday – U2
I want to break free – Queen
Runaway – Del Shannon
etc. etc.

Oja, en de themakleding ligt al klaar: “Gangsters en ladies”. De Ronaldidino’s zijn er klaar voor! Als dat niet feesten wordt!!  Solo un po’ di Tempo!