Lekker werkweekje!

Lekker werkweekje!

Dat ik blij word van mijn werk, dat kan ik volmondig zeggen! Heel blij zelfs (meestal, afgezien van een enkel ondernemershobbeltje af en toe)! 

Neem afgelopen week. 

Vorig weekend begon met een roadtrip naar Hannover Deutschland waar een vers bruidegomskoppel ons coverduo Robin & Saniye had uitgenodigd voor de muzikale omlijsting van hun huwelijksdag. Overdag met akoestische liedjes in de ongelofelijk prachtige tuin in de sfeer van de Hebreewse Hof van Eden en na het diner met dansrepertoire in de sprookjesachtig gestylde oude deel. De mensen waren hartelijk, er werd vrijwel direct gedanst, we werden twee dagen in de watten gelegd en we maakten er fans van over de halve wereld. Als we ze mogen geloven komen er ooit heus nog boekingen voor Kazachstan, Cyprus, Rusland en Engeland:) Wij willen wel hoor!

Maandag ‘s middags sloot ik aan bij mijn favoriete trainer-collega Michael Karman (dat is sowieso altijd al een feestje) en een groep talentcoaches van een talentenbureau om vanuit het DISC persoonlijkheidsmodel verschillende klanttypes te illustreren en de groep jonge intercedenten inzicht te geven in hun eigen voorkeursstijl en allergiën. Met veel gezelligheid en bravoure werd er flink geëxperimenteerd met kleurbekenning!

Dinsdags werd onverhoopt een training afgezegd en kon ik thuis blijven en moest ik zelfstandig aan de bak met de adminitratieve rompslomp en aqcuisitie. Das minder mijn ding haha, maar o zo nodig dus keihard mijn tanden ingezet! En zo had ik ook mooi extra tijd om te repeteren voor mijn solovoorstelling
Kabouter Bakouter die eind deze maand voor kleuters in première gaat. De liedjes zijn af, het decor grotendeels ook en het script is compleet, en nu moet alles nog in mijn hoofd en lijf! Herhalen herhalen en af en toe de darlings killen. Vrijdags komt Susanne en moet het al vorm hebben! Gogogo!!

Woensdags repeteren met de United Sisters want zaterdag is er weer een optreden voor Veteranen en we hebben wat omgegooid qua presentatie en repertoire. Zo blijven we verbeteren en aanscherpen. Op het programma staat een set met Andrews Sisters liedjes en een deel disco classics.

Donderdag schreef ik nog een ludieke tekst op een melodie passend bij de theateract Boutique Vive Positive want ook die premièredatum komt dichterbij! 3 oktober gaat deze van start en ook dit moet nog eigen worden en tot leven komen! Want leuk wordt ie!!

En einde van de middag schoven Robin en Saniye aan bij een bedrijfsfeest voor Google. In de Schaapskooi Garderen was de perfecte Indian Summer viering met  activiteiten en lekker genieten met kampvuur, bier en barbecue! En daar hoorde een lekker muziekje bij. Met als hoogtepunt de singalong met verzoekjes rondom het vuur! Topavond!

Vrijdag ‘s middags speelde ik met een collega acteur op ietwat hilarische wijze de 4 kleuren van het DISC model uit in een auditorium voor de Orde van Advocaten. Wij speelden, zij raadden de persoonlijkheidsprofielen. En daarna namen we een subgroep voor onze rekening als co-trainer om aan de slag te gaan met korte casuïstiek. Lekker snel schakelen en helder spel! Ik hou ervan!

En na het optreden met United Sisters van morgen in Boode Bathmen heb ik dan lekker weekend en geniet ik van Robin en Sizz, ergens op het terras in de zon!

Niet verkeerd toch?!